Sposób przygotowania

Kości umyć, włożyć do garnka, zalać wodą, zagotować, zebrać szumowiny. Do wywaru dodać obraną i pokrojoną w półplasterki marchew, kostkę rosołową, sól, pieprz, liście pora i selera. Gotować ok.15 minut. Po tym czasie dodać obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki i pokrojoną na mniejsze kawałki fasolkę. Gotować do miękkości warzyw. Doprawić do smaku przyprawą uniwersalną.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam12

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    bardzo lubię zupy więc ta też pewnie przypadnie mi do gustu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !