Składniki:
mak | 50 dag |
jajko | 6 sztuk |
cukier | 1 szklanka |
cukier puder | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
olejek migdałowy | |
Krem: | |
masło | 1 kostka |
cukier puder | 1 szklanka |
żółtko jajek | |
kefir | 1/2 szklanki |
mak | 50 dag |
jajko | 6 sztuk |
cukier | 1 szklanka |
cukier puder | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
olejek migdałowy | |
Krem: | |
masło | 1 kostka |
cukier puder | 1 szklanka |
żółtko jajek | |
kefir | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: