Sposób przygotowania

Każdy filet przekroić wzdłuż na pół, lekko rozbić i oprószyć pieprzem i solą. Jajo wymieszać z 1/3 szklanki wody, lekko posolić i dodać tyle mąki żeby powstało gęste ciasto naleśnikowe. Dodać zieleninę i dokładnie wymieszać. Kawałki mięsa maczać w cieście i smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Bardzo apetycznie przyrządzona:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Super kurczak!
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podoba mi się pomysł z ziołami dodanymi do ciasta.
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    tez takie robię tyle że z oregano i pietruszką:) są pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    piekna i pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !