Sposób przygotowania

Galaretkę cytrynową i 1 truskawkową przyrządzić jak podano na opakowaniu i wylać na płaskie naczynie. Dać do zamrażalnika. Zamrozić. Wyjąć, pociąć na kwadraty. Biszkopty maczać w rumie i układać na tortownicy. Serki włożyć do naczynia, zmiksować, dodać rozpuszczoną żelatynę w odrobinie wody. Włożyć pociętą galaretkę. Ułożyć okrągłe biszkopty w koło i dać do lodówki. Rozpuścić drugą galaretkę, dać do stężenia, gdy lekko stężeje wylać na placek. odstawić do lodówki jeszcze na godzinę.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    bardzo pyszny :)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !