Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Befsztyk tatarski

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółtko jajek 3 sztuki
cebula 3 sztuki
ogórek 3 sztuki
polędwica wołowa 60 dag
musztarda 1 łyżka
oliwa 1 łyżka
sól
pieprz
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Befsztyk tatarski

polędwicę zemleć w maszynce, wymieszać z drobno posiekaną cebulą i natką pietruszki, dodać żółtka, posiekane ogórki, sól, pieprz, musztardę i oliwę z oliwek. Wymieszać dokładnie, podawać na liściach sałaty zaraz po przyrządzeniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia47-47 05.12.2011 15:17
smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak