Sposób przygotowania

Do plastikowego pojemniczka włożyć liść chrzanu i połamaną łodygę kopru.Włożyć ogórki i zalać osoloną wodą.Zamknąć pojemniczek,postawić w ciepłym miejscu i potrzymać w nim ogórki ok.1,5-2 dni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo niedokładnie - podajesz ilość soli, ale nie piszesz na ile wody a poza tym co ma do tego plastikowy pojemnik? o wiele lepiej kisić w szklanym albo kamiennym - przynajmniej jest pewność, że nie reaguje ze słonym i kwaśnym płynem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    każdy robi jak uważa i jak mu pasuje
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Nie, proszę Pani, jak się wchodzi na PUBLICZNY portal, należy zachować podstawowe standardy, a arogancja nie popłaca Proszę sobie założyć stronę i tam będzie Pani robić to co chce!
  • 2
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    a czosnku nie dajesz ? przeciez takie to beda do bani !!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    To jest to ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !