Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki faszerowane

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 80 dag
cebula 3 sztuki
ser żółty 20 dag
mało 4 łyżki
sól 1 szczypta
jajko ugotowane na twardo 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki faszerowane

Oddzielić kapelusze od nóżek. Kapelusze oczyścić. Posiekać cebule, nóżki i jajka bardzo drobno. posolić i dokładnie wymieszać. Do każdego kapelusza włożyć troszeczkę masła, a następnie nakładać farsz. Zapiekać w 170 st. przez 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak