Sposób przygotowania

Filet z kurczaka oczyścić, umyć, osuszyć i podzielić na porcje. Przełożyć do szklanego naczynia. Dodać sos sojowy, oliwę z oliwek, sok wyciśnięty z limonki, posiekane ząbki czosnku i papryczkę chili oraz przyprawy. wymieszać, przykryć folią spożywczą i wstawić na noc do lodówki.

Przełożyć całość na patelnię. Smażyć filet z kurczaka na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Coś w sam raz dla mnie:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ale apetycznie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    lubię kurczaka na pikantnie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Pycha, pycha i jeszcze raz pycha...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !