Sposób przygotowania

Śmietanę wymieszać z bazylią oraz ząbkami czosnku przeciśniętymi przez praskę. Małymi porcjami dodawać do ciepłego bulionu drobiowego. Doprowadzić do wrzenia. Przyprawić do smaku solą, białym pieprzem i gałką muszkatołową.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Idealny sosik do mięsa:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Idealny sosik do mięsa:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Fajny sos!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Bardzo lubię sosy z dodatkiem czosnku
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Świetny pomysł na idealny dodatek do mięs :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !