Składniki:
świeżych czerwonych porzeczek | 600 g |
śmietana 30% | 1 opakowanie |
białko | 6 szt |
cukier | 200 g |
cukier puder | 170 g |
skrobia ziemniaczana | 20 g |
kakao | 4 łyżki |
cukier puder | 1 w młynku |
świeżych czerwonych porzeczek | 600 g |
śmietana 30% | 1 opakowanie |
białko | 6 szt |
cukier | 200 g |
cukier puder | 170 g |
skrobia ziemniaczana | 20 g |
kakao | 4 łyżki |
cukier puder | 1 w młynku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: