Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z czosnkową bułką tartą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szaragowa 30 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
czosnek ząbki 2
masło 2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z czosnkową bułką tartą

Fasolkę gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości. Czosnek drobno kroimy i jeszcze rozgniatamy. Na rozpuszczone masło wrzucamy czosnek i chwilkę smażymy. Następnie wsypujemy bułkę tartą i całość rumienimy. Dosalamy i tak zrobioną bułką tartą posypujemy fasolkę. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna/Dzastus 17.03.2013 11:04
bardzo fajna, czosnek uwielbiam
misia53 22.05.2012 10:28
ooo muszę tak spróbować
ben-ka 22.05.2012 08:35
mnie by bardzo smakowała taka fasolka:)
IZABELA29 22.05.2012 08:18
juz nie moge sie doczekac fasolki z ogródka
Grażyna13 26.04.2012 11:00
Musze spróbowac :)
BernadettaP 26.11.2011 17:57
super :)
marchewka 18.08.2011 21:34
czosnek uwielbiam, fasolkę też -> trzeba spróbować
Renataj 15.08.2011 00:07
Pycha
anemon 01.08.2011 18:28
Z czosnkiem jeszcze nie robiłam, chętnie skorzystam z Twojego przepisu bo mam sporo fasolki w ogrodzie.
Agnieszka_B 29.07.2011 22:16
Rewelacyjnie przyrządzona fasolka!
Jolanta_P-S 29.07.2011 19:43
dobry pomysł z tym czosnkiem
Margo1 29.07.2011 08:56
ciekawe..
pawel6 29.07.2011 00:16
Super propozycja!
agnieszka137 28.07.2011 23:22
można i tak:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak