Sposób przygotowania

Przygotować gładkie ciasto z mleka,maki,jajka i szczypty soli.Odstawić na chwilę aby odpoczeło.Rozgrzac patelnie,posmarować olejem,a następnie usmażyć nalesniki.Szczypiorek opłukać i drobno pokroic.Następnie wymieszać z twarogiem i posiekanym łososiem,doprawić solą.Gotowe nalesniki posmarować doprawionym twarogiem i ciasno zwinąć.Pokroić w plastry o grubości ok.2,5 cm.W umytym ogórku za pomoca obieraka wyciąć podłużne ozdobne paski i pokroic w plasterki o grubości ok.1 cm.Nalesniki i ogórek nadziewać na zmianę na wykałaczki.Gotowe wieżyczki udekorować połówkami pomidorków i odstawić na chwilę do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    super, ładnie będą wyglądały na stole
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    jakie fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    wykwintnie i prosto, super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pomysłowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    świetne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !