Sposób przygotowania

NO SPÓD SŁOIKA UKŁADAMY LIŚCIE CHRZANU, KORZEŃ CHRZANU, CZOSNEK I NA TO UKŁADAMY UMYTE OGÓRKI A MIĘDZY NICH WKŁADAMY GAŁĄZKI KOPRU, NA WIERZCH ZNOWU UKŁADAMY CHRZAN , CZOSNEK I POSYPUJEMY GORCZYCĄ. ZALEWAMY ZALEWĄ PROPORCJA ZALEWY TO : NA 1 LITR ZIMNEJ WODY ROZPUSZCZAMY 1,5 ŁYŻKI SOLI. TAK PRZYRZĄDZONĄ ZALEWĄ ZALEWAMY UŁOŻONE W SŁOIKU OGÓRKI. ODSTAWIAMY NA 3 DNI . BARDZO PYSZNE DO OBIADKU Z MŁODYMI ZIEMNIAKAMI.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczne
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    mic

    takie ogórki lubie najbardziej
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    uwielbiam je
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    kocham malosolne:)
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    uwielbiam takie ogórki:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    moje ulubione
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię
  • 2
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    robię ogórki małosolne ale bez gorczycy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    robiłem właśnie dzisiaj uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    perfekcyjne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo lubię już się nie mogę doczekać na takie ogóreczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !