Sposób przygotowania

Filet delikatnie rozkrajamy,tak aby powstał jeden,duzy płat.Lekko rozbijamy. Opruszamy przyprawami z każdej strony. Od środka posypujemy suszonymi pomidorami. Pieczarki płuczemy i kroimy w plasterki.Obsmażamy na masełku. Na rozłożony filet wykładamy drobno posiekany szczypiorek i wzdłuż układamy pieczaki.Całość zasypujemy startym serem. Ciasno zwijamy. Kładziemy na ciepły ruszt i grillujemy .Obracamy często aby nie spalić mięsa tylko ładnie upiec.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    na sam widok ślinka cieknie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Filety bardzo apetyczne...
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Doskonałe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !