Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z młodej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłko 1 szt
marchew 1 szt
szczypiorek pół pęczka
majonez 2-3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
rzodkiewka 3-4 (czerwona)
kapusta pół młoda

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z młodej kapusty

Kapuste drobno szatkujemy.Marchew i jabłko obieramy.Ścieramy na tarce o średnich oczkach.Dodajemy do kapusty.Rzodkiewkę trzemy na tarce o dużych oczkach.Wsypujemy do warzyw.Doprawiamy solą i pieprzem i łączymy z majonezem.Dokładnie mieszamy i przed podaniem schładzamy w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 01.09.2011 09:41
lubię to
cukiereczek 09.08.2011 09:24
prosta surówka i pełna zdrowia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak