Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bombonierka II

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 sztuki
cukier pół szklanki
margaryna pół kostki

Przepis i sposób przygotowania na: Bombonierka II

Jajka ubić na parze z cukrem. Odstawić do ostygnięcia. Utrzeć margarynę. Dawać po troszku kremu (jajka+ cukier). Masę przenieść do foremek (może być pudełko po starej bombonierce). Odstawić na całą noc do zastygnięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 01.05.2013 00:25
ale dostałeś pomysła....
edi 07.12.2012 21:08
ciekawe
Kuchareczka2 28.12.2011 11:45
ciekawy przepis
ziutula
ziutula 27.12.2011 21:25
ale deserek...
gosia47-47 09.09.2011 07:56
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak