Sposób przygotowania

Ogórki nieobrane i cebule pokroić w plasterki. Wymieszać z solą i octem- Pozostawić na 24 h.
Następnie przełożyć do słoiczków, szczelnie zamknąć i zapasteryzować, położyć do góry dnem

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakuj

    ciekawe muszę sprubować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    bardzo dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    Smakuj - zrob kiedys;]
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !