Sposób przygotowania

Pokrojoną w kostkę cebulę poddusić na maśle, dodać mąkę, zrobić zasmażkę i rozprowadzić rosołem. Do sosu włożyć flaki, pokrojoną w cienkie paski szynkę i przyprawy. Wymieszać, jeśli trzeba podgrzać i podawać z bułką lub ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Flaki jem okazyjnie, to potrawa tylko dla smakoszy flaków
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Ciekawy przepis , wypróbuję.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    flaki to dopiero są przysmaki!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    nie nawidzę flaków
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Ciekawy przepis i szybki a to ważne :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    przysmak jak się patrzy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Takie pośpieszne flaki
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    Bardzo lubię flaczki:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepis ciekawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    ciekawy przepis na flaczkI:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj nie dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !