Sposób przygotowania

Kiełbasę i 2 plastry boczku kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni z rozgniecionym ząbkiem czosnku. Następnie dorzucamy cebulę pokrojoną również w kosteczkę smażymy aż się zeszkli. Na samym końcu dokładamy pokrojonego w grubszą kostkę pomidora, doprawiamy solą, pieprzem i gotowe. Smacznego

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    uwielbiam jajecznice
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    konkretne śniadanie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    fajna nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    zapowiada się smacznie nigdy takiej nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !