Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bombonierka

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 2 sztuki
cukier pół szklanki
margaryna pół kostki
kakao 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Bombonierka

Jajka ubić na parze z cukrem. Odstawić do ostygnięcia. Utrzeć margarynę. Dawać po troszku kremu (jajka+ cukier). Dodać kakao. Masę przenieść do foremek (może być pudełko po starej bombonierce). Odstawić na całą noc do zastygnięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andzia123 24.04.2012 11:46
fajne
gosia47-47 09.09.2011 07:56
dobra masa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak