Sposób przygotowania

1. Śmietanę ubij na sztywno, połącz z twarożkiem i żelatyną rozpuszczoną w minimalnej ilości wrzątku. Cebule obierz, bardzo drobno posiekaj. Wraz z ziołami dodaj ją do masy serowej. Przypraw solą i pieprzem.
2. Powstały mus przełóż do wyłożonych folią spożywczą foremek (najlepiej w kształcie stożka) i odstaw do lodówki na minimum 1 godz.
3. Schłodzony mus ostrożnie przełóż z foremek na talerzyki, usuń folię. Piramidki udekoruj np gałązkami świeżych ziół. Mus serwuj ze świeżymi bułeczkami.

Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ciekawy- muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !