Sposób przygotowania

Galaretki przygotowujemy w 1/2 litra wody i odstawiamy, by się schłodziły.
Do schłodzonej, ale jeszcze nie ściętej galaretki dodajemy alkohol i odstawiamy do całkowitego stężenia.
Przed wyjęciem na kilka sekund wkładamy pojemnik z galaretką do gorącej wody- wtedy łatwo da się ją wyciągnąć.
Kroimy w kosteczkę i dekorujemy bitą śmietaną.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Ulalalalaa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    świetne przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pomysłowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Super napewno wypróbuje.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    wow !!!!! super
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    O...świetny pomysł..:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    hihihi %%%%%%
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny pomysł,brawo !
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    świetnie wygląda i pewnie świetnie działa :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    dobra na specjalne okazje :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !