Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Budyniowa babka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 2
żółtko jajek
cukier waniliowy
budyń czekoladowy 2
gorzka czekolada

Przepis i sposób przygotowania na: Budyniowa babka

Budyń zrobić wg przepisu na opakowaniu i ostudzić. Zóltka zmiksować z budyniem i cukrem waniliowym. Białka ubić i połaczyć z masa. Czekolade zetrzeć i dodać do masy. Mase wlac do formy i odstawić w chłodne miejsce

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak