Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki nadziewane

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki
ser żółty
boczek wędzony

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane

Boczek pokroić w kostkę i podsmażyć, ser zetrzec i wymieszać z boczkiem. Napełnić farszem kapelusze pieczarek, ułożyć w naczyniu żaroodpornym i piec w 180 C

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak