Sposób przygotowania

Szpinak przebrać sparzyć i odcedzić następnie zemleć w maszynce razem z namoczoną w mleku bułką. Dodaj masło i podsmaż na małym ogniu aż zacznie masa gęstnieć potem dodaj żółtka i bułkę tartą wymieszaj i dopraw z przygotowane masy formuj w bułce tartej wałki średnicy 3 cm pokrój je na kawałki długości 8 cm i smaż na silnie rozgrzanym tłuszczu na jasno złoty kolor .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pomysłowe bardzo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !