Sposób przygotowania

Jajka ugotować, ostudzić. Obrane pokroić w grubą kostkę.Paprykę i pomidory oczyścić, pokroić w kostkę.Szynkę pokroić w paseczki, fetę rozkruszyć, ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Kapustę pekińską poszatkować. Fasolę przepłukać i osączyć razem z kukurydzą. Wszystkie składniki wrzucić do miski, dodać natkę, ketchup, pieprz, sos czosnkowy i wszystko wymieszać.

Wstawić do lodówki na około 20 minut celem schłodzenia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    No proszę, ale mam nadzieję, że nie tylko wojskowi mogą jej kosztować? ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawa nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    fajna sałatka,na pewno by mi smakowała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !