Sposób przygotowania

Wszystkie przyprawy wymieszać z wodą i do zimnej zalewy włozyc schab.Doprowadzić do wrzenia i na wolnym ogniu gotować ok. 15 minut. Zestawić z ognia garnek i pozostawić do całkowitego ostudzenia. Nie wyjmować mięsa. Następnego dnia ponownie zagotować przez 15 min i pozostawić do ostudzenia.
Mięsko doskonałe jest do spozycia na zimno na kanapkę lub na ciepło z dodatkiem sosu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię schabik
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    ja tez
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    ja tez
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    idealny na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    mam apetyt na taki schab
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    na pewno pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny pomysł na przyrządzenie schabu:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    img_2528
    Opublikowano

    kd045

    musi być pyszne
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Takiego nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !