Sposób przygotowania

Ryż ugotować, następnie przełożyć do naczynia( miska). Dodać kefir, ewentualnie śmietane. Na góre wyłożyć dzem. WYmieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    moje ulubione ryżowe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    po prostu pyszne i zdrowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pychotka
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    proste ale na pewno smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !