Sposób przygotowania

Udka przeciąć na poł lub w całości w zależności od wielkości planowanej porcji.
Dobrze natrzeć przyprawą do kurczaka.
Piec w blaszce lub naczyniu żaroodpornym wysmarowanym smalcem. Ułożyć udka. Na wierzch położyć reszte smalcu. Przykryć i dusić do miękkości. Przed końcem pieczenia zdjąć wierzch by się zarumieniły. Można podawać z sosem czosnkowym.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super zdjęcie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    mój tradycyjny obiad jak nie mam ochoty na gotowanie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    apetyczne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    extra
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    lubię
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    lubię
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !