Sposób przygotowania

żeberka podzielić na małe kawałki,oprószyć przyprawami solą i pieprzem,dodać roztarty czosnek i pokrojoną cebulkę,odstawić do lodówki na 1 godzinę.Kapuste pokroić ,do rękawa do pieczenia wrzucić żeberka,dodać kapustę,związać i potrząsnąc żeby mięso wymieszało sie z kapustą.Piec w nagrzanym piekarniku ok.1,5 godziny.
Smaczne danie bez dodatku tłuszczu,dlatego polecam.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł, musza być pyszne
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    cudne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    extra danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !