Sposób przygotowania

Składniki na polewę roztapiamy na małym gazie.

Układamy na dnie blach jedną warstwę ciastek.

Gotujemy masę: W garnku zagotowujemy mleko z margaryną, cukrami i kakao, od czasu do czasu mieszając, gdy się zagotuje wsypujemy kaszę i cały czas mieszamy aby nie powstały z kaszy grudki. Gotujemy około 5 minut i cały czas mieszamy. Gorącą masę wykładamy na ciastka, równo rozsmarowujemy, przykrywamy warstwą herbatników i zalewamy polewą. Posypujemy niewielką ilością wiórków kokosowych ( jeśli ktoś lubi wiórki to śmiało może posypać obficie ) lub posypką do ciasta.

Odstawiamy w chłodne miejsce do wystygnięcia a potem na godzinkę do lodówki. PYCHOTKĘ KROIMY MIĘDZY CIASTKAMI.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Mniam, pysznosci!
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pychotka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Pychotka to Pychotka
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    oj pychotka i łatwo się robi
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    oj pychotka i łatwo się robi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !