Sposób przygotowania

Ryż ugotować w wodzie z dodatkiem mleka, szczypty soli i cukru waniliowego. Maliny umyć, osuszyć. Do naczynia włożyć ser, wsypać cukier, wlać jogurt i dokładnie zmiksować. Pod koniec wsypać 2/3 malin i delikatnie zmiksować. Na talerz wyłożyć ryż, obok sos serowy, ozdobić pozostałymi malinami. Podawać na zimno lub gorąco.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczna,apetyczna kolacja :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszny deser. Bardzo lubię takie proste smakołyki.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    przepyszny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !