Sposób przygotowania

1.Mięso opłucz, osusz, pokrój na 8 kotletów. Każdy lekko rozbij, skrop sokiem z cytryny, posyp solą i pieprzem.
2. Warzywa oczyść, rozdrobnij. Uduś na oleju (5 min), przypraw. Zioła wymieszaj z bułką i serem. Jajka roztrzep ze szczyptą muszkatu.
3. Kotlety oprósz mąką, zanurz w jajkach o obtocz w ziołowej panierce. Rozgrzej 2 łyżki oleju z masłem. Usmaż sznycle z obu stron. Podawaj przełożone warzywami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    szkoda że nie ma zdjęcia
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetne te wieżyczki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !