Sposób przygotowania

Mięso podzielić na 4 porcje, oprószyć solą, posypać przyprawą, usmażyć na oleju na rumiano z obu stron. Kurki oczyścić, umyć, dowolnie pokroić i usmażyć na maśle razem z pokrojoną w kostkę cebulą. Na talerzykach ułożyć kurki, a na nich usmażone, pokrojone w plasterki mięso.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Z kurkami mogę zjeść wszystko:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ach te kurki, szkoda, że po sezonie...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ja mam jeszcze mnóstwo zamrożonych.
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    komu dobrze :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    już wyobrażam sobie co za smak i aromat, pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !