Sposób przygotowania

Kurki umyć,dowolnie pokroić, podsmażyć na maśle, przestudzić. Sałatę porwać, cebulę pokroić w piórka. Dodać do nich odsączoną kukurydzę i przestudzone grzyby, oprószyć solą i pieprzem. Z octu, oliwy, cukru i musztardy zrobić sos, polać nim sałatkę. Delikatnie wymieszać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    nie wiem czemu nigdy mi nie przyszło użyć grzybków do surówki/sałatki (?) :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    widzę, że sezon kurkowy się zaczął
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    świetna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    no prosze - pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Ależ ta sałatka musiała być pyszna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !