Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

buraczki z cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

buraki czerwone 6 kg.
cebula 7 sztuk
ocet 10 % 0,5 litra
cukier 2 szklanki
sól 2 łyżki
woda 0,5 litra

Przepis i sposób przygotowania na: buraczki z cebulą

Buraczki ugotować i zetrzeć na tartce. Cebulę zetrzeć i zagotować razem z zalewą ok.10 minut. Potem wlać do buraczków, wymieszać i powkładać do słoików. Pasteryzować 15-20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 10.09.2011 19:10
pycha
iwona332 28.08.2011 00:14
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak