Sposób przygotowania

Umytą i obraną cebulkę pokroić w paseczki. Na rozgrzany olej dać cebulkę i zarumienić. Do podpieczonej cebuli dodać jabłka starte na grubych oczkach. Naczynie przykryć i dusić na wolnym ogniu ok. 30 min. od czasu do czasu podlewając wodą. Doprawić do smaku. Podawać na ciepło lub zimno, najlepiej z bułeczką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    interesujące
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo ciekawe połączenie - koniecznie muszę wypróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne połączenie smaków,brawo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    jeszcze tak nie robiłam fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    świetny dodatek również do mięska
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Podoba mi się zestaw smaków :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    całkiem ciekawe...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    proste a smaczne
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    to dla mojego męża !!
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny przepis
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !