Sposób przygotowania

Wódkę przelewamy do wysokiej butelki. Wrzucamy ziarenka kawy i dodajemy cukry. Odstawiamy w ciemne miejsce na około 7 dni. Co jakiś czas kilkakrotnie potrząsamy butelką. Po tygodniu koniaczek gotowy jest do spożycia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny;)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    interesujące...
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Taka wódka kawowa musi fajnie smakować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    ciekawe połączenie;))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    fajny koniaczek:-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super taki kawowy koniaczek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    tata lubi takie napoje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cranberry

    Lubie takie historie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    z chęcią bym spróbowała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !