Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka z bułką i masłem.

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1 kg
sól 2 łyżki
margaryna 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka z bułką i masłem.

Fasolkę opłukaną należy wrzucić do wody i następnie posolić. Gotować az będzie miękka. Na patelni rozpuścić margaryne i dodać bułkę tartą.
Ugotowaną fasolkę przesypać na patelnie i wymieszać. Mozna podawać z bułką z masłem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AURELKA 25.01.2013 16:46
moja ulubiona
Katarzyna59 24.08.2012 17:48
super
smakoszek 06.05.2012 18:35
moja ulubiona:)
Smakosz6 22.04.2012 20:12
mniam
Juleczka20 10.03.2012 15:15
uwielbiam
mic 23.12.2011 22:27
bardzo lubie latem ja jeść

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak