Sposób przygotowania

Fasolkę opłukaną należy wrzucić do wody i następnie posolić. Gotować az będzie miękka. Na patelni rozpuścić margaryne i dodać bułkę tartą.
Ugotowaną fasolkę przesypać na patelnie i wymieszać. Mozna podawać z bułką z masłem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    bardzo lubie latem ja jeść
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    moja ulubiona:)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !