Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka gotowana

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szaragowa 1 kg
sól 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka gotowana

Fasolkę umyć, odciąć koncówki. Włożyć do wody znajdującej się w garnku. Wodę należyć posolić około 2 łyżek . Gotować aż fasolka zrobi się miękka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia1988 06.07.2013 20:31
robię tak samo :)
TEtalicha 12.11.2012 20:48
lubie
Mirka-Ludomila 13.06.2012 10:17
taką fasolkę podaję z bułką tartą, jest pyszna
justys759 20.05.2012 09:45
uwielbiam z masłem i bułką
Natalia40 02.01.2012 23:07
pycha
kamyk 23.11.2011 10:50
nie przepadam ale zjem
Ania67 03.11.2011 09:25
uwielbiam
Ania67 03.11.2011 09:25
uwielbiam
mic 27.10.2011 22:36
fasolke lubie, sczegolnie z bulka i maselkiem
mic 27.10.2011 22:36
fasolke lubie, sczegolnie z bulka i maselkiem
Lidia6 11.09.2011 10:00
pycha
Ewelina47 27.07.2011 09:38
uwielbiam z bułeczką , mniamm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak