Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotleciki z mortadela w panierce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mortadela
jajko 1
mąka
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki z mortadela w panierce

Przygotować 3 talerze
mortadele pokroić w grube plastry
jajko ubić i dać na jeden z talerzy
na drugi talerz dać mąkę
a na trzeci bułkę tartą.
Kotleciki najpierw wymoczyć w jajku, następnie w mące a na koniec w bułce tartej
\"wysmarowane\" kotlety usmażyć.
smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela/bella81 23.03.2012 23:37
uwielbiam :)
dianix 16.08.2011 18:44
dawno nie jadlam
kate.500 01.08.2011 16:24
lubię proste i szybkie dania... i ekonomiczne ;-))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak