Sposób przygotowania

Kalarepę umyć i pokroić w kostkę zalać wrzątkiem i z dodatkiem cukru ugotować , jeszcze możemy do niej dodać łyżkę masła , odkrywamy jeszcze gotując a pozostały tłuszcz wymieszać z mąką i zasmażyć nie rumieniąc łączymy z kalarepą , posiekanym koperkiem , to musimy zagotować i na koniec doprawić .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ooo...jeszcze nie przyrządzałam kalarepy :) najwyższy czas...
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !