Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować umyć najpierw a potem sparzyć zalewamy wrzącym mlekiem i dusimy do miękkości pod przykryciem , tylko musimy często mieszać , jajka wybić ze skorupek , oddzielić je , wystudzoną kapustę wymieszać z żółtkami, mąką ubitą pianą i doprawić do smaku , tłuszcz rozgrzać i kładziemy łyżką formując niewielkie placuszki , smażymy je na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    super, musze wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !