Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

Mięso urabiamy z jajkiem, solą, przyprawą do mięsa mielonego i bułką tartą.Dodajemy drobno posiekaną cebulę i czosnek. Formujemy kotlety, które smażymy na wolnym ogniu. Wodę gotujemy z dodatkiem kucharka i koncentratu pomidorowego. Zagęszczamy łyżką mąki rorobioną w odrobinie zimnej wody. Przyprawiamy sos do smaku cukrem, Maggi i pieprzem. Usmażone kotlety wkładamy do sosu i gorące podajemy do jedzenia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    nigdy nie dodawałem czosnku spróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Margo

    też takie robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !