Sposób przygotowania

Śliwki obieramy ze skórki( wczesniej z pestek). Dzielimy na połówki. Układamy w słoiku jak najciasniej. Wode z cukrem zagotowujemy. wlewamy do słoiczka do wysokości 3/4 i szczelnie zamykamy. Pasteryzujemy około 3 minut od zagotowania.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię nawet same zjeść
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    fantastyczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pychotka
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    z pewnościa pyszne...
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    z pewnościa pyszne...
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    z pewnościa pyszne...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    chętnie się poczęstuję
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    na pewno są bardzo pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !