Sposób przygotowania

Wiórki kokosowe zalać spirytusem( wcześniej rozcieńczonym z wodą.). Należy je pozostawić w zamkniętych słoiku na przynajmniej 7 dni.
Następnie zmiksować oba rodzaje mleka, płyn musi być jednolity dlategp tzreba dobrze mieszać.
Spirytus przecedzić przez gazę lub gęste sito,. Mocno wycisnąć wiórki np. łyżką, małym strumieniem wlać go do mleka, cały czas mieszając.

Rozlać w butelki/

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    w taką pogodę taki likierek to skarb na pewno rozgrzeje
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    oj spróbowałabym
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    to dopiero pyszny trunek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam kokos, więc coś dla mnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    to musi być dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    rewelacja dla Pań i Panów
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Super
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    mmmm doskonale!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !