Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka pokroić na małe kawałki, kiełbasę w plasterki grubsze, paprykę na kawałki, cebulę na ćwiartki. Oliwę wymieszać z przyprawą grillową. Następnie wszystkie składniki na szaszłyki wrzucić do woreczka plastikowego z marynatą na jakieś 40 minut, potem nadziewać na patyczki od szaszłyków albo takie długie szpatułki metalowe (jakie mam ja ). Podawać z sałatkami i sosami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Uwielbiam szaszłyki z grilla! Nigdy nie dodawałam pieczarek! Świetny pomysł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Muszą być pyszne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !