Sposób przygotowania

Ananasa ucieramy na tarce o grubych oczkach lub rozdrabniamy blenderem. Śmietanę ubijamy na piankę i doprawiamy do smaku karmelem z wanilią. Dodajemy ananasa i delikatnie mieszamy. Nakładamy do naczyń i posypujemy utartą na tarce czekoladą.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowicie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    proste i smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste i smaczne świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !