Sposób przygotowania

Płatki migdałowe zrumienić na patelni bez tłuszczu.Pozostawić w salaterce do wystygnięcia.Banany umyć i osuszyć.Przekroić wzdłuż razem ze skórka.Miód lipowy wymieszać dokładnie z miękkim masłem.Dokładnie posmarować mieszanką banany.Obficie posypać migdałami.Na aluminiowych tackach do grilla ułożyć banany i piec około 5 minut.Podawać z lodami waniliowymi.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !