Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Carpaccio z łososia

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sok z cytryny 1 cytryna
oliwa 5 łyzek
sól do smaku
pieprz do smaku
szpinak kilka listkow
łosoś 500 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Carpaccio z łososia

rybę zawijamy w folie i wkładamy do zamrażarki. Szpinak płuczemy. na talerzu układamy szpinak i pokroiona w cieniutkie plastry rybe. Sok z cytryny, mięszamy z oliwa i przyprawami dokładnie mieszamy. Sosem skrapiamy rybe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maryśka 18.10.2011 15:44
fajne
Lidia6 18.10.2011 11:05
brzmi ciekawie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak